Kosten

Coachtraject:

Een coachtraject is altijd op maat wat betekend dat jij als coachee leidend bent in de frequentie en hoeveelheid coachsessies. De coach heeft hierin een adviserende rol.

  • Het standaard tarief van Individu Coaching is €120,- per uur.
  • Een coachsessie bedraagt gemiddeld 1,5 uur.

Een coachtraject start altijd met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 1 uur. Dit kan digitaal via zoom zijn of 1 op 1 in het kantoor van Individu te Schoonhoven.

Afhankelijk van jouw hulpvraag maakt de coach n.a.v. de intake een indicatie van de benodigde coachsessies. Dit vormt het *coachbudget welke vooraf word voldaan en we vanuit het budget de uren “snoepen”.

Dit kan variëren tussen de 5 & 12 coachsessies.

Na iedere 4e coachsessie is er een evaluatie moment waar desgewenst het aantal sessies kan worden bijgesteld.

Het coachtraject sluiten we af met een eindevaluatie.

Coachbudget*

Een coachbudget bestaat uit de geïndiceerde coachsessies, (tussen)evaluaties en afname van een test t.b.v. de hulpvraag.

Particulier kortingstarief

Mocht je werkgever niet willen meebetalen aan jouw coachtraject of heb je geen werkgever dan is het mogelijk gebruik te maken van het speciale particulieren kortingstarief van €100,00 per uur incl. BTW

Vergoedingsmogelijkheden:

Werkgever

Vaak betaald de werkgever jouw coachtraject, de werkgever profiteert immers ook van jouw ontwikkeling. Denk hierbij ook aan de persoonlijke budgetten zoals een PGB. (persoonsgebonden budget). Vraag hiernaar bij jouw werkgever of HRM afdeling.

Coaching als studie

Coaching is de studie van en over jezelf. Het is dus mogelijk om de totale kosten van jouw coachtraject fiscaal af te trekken als particulieren opleiding.

klik hier voor de mogelijkheden om coaching als studie fiscaal af te trekken.

NL leert door subsidie (mogelijk vanaf 1 augustus 2020 t/m december 2020)

De ‘NL leert door’-regeling: gratis loopbaanadvies t.w.v. € 700,-

De ‘NL leert door’–subsidie is niet alleen beschikbaar voor wie door de coronacrisis zonder werk zit, maar voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die daar behoefte aan heeft. Dus of je nou een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk.

klik hier voor meer informatie over de NL leert door regeling.