Testimonials

Wat anderen zeggen over Individu Coaching

“Ik wil meer buiten mijn comfortzone komen en heb Debbies coaching daarin als heel positief ervaren. Ik heb mijn valkuilen ontdekt – net als mijn échte drive. Debbie heeft me een spiegel voorgehouden waardoor het mogelijk is om grote stappen te kunnen maken.”

“Via NL Leert Door ben ik bij Debbie terechtgekomen voor een traject over de randvoorwaarden die ik nodig heb om gezond aan het werk te kunnen en blijven. Debbie biedt een prettig luisterend oor, kan snel schakelen en heeft erg haar best gedaan om aan te sluiten bij een voor mij best wel complexe situatie. Ik vind Debbie nuchter en tegelijkertijd empathisch. Ondanks de beperkte lengte van dit traject heb ik geen tijdsdruk ervaren gedurende de coaching. Ik kan nu goed zorgen voor een stabieler (werk-)leven.”

“Ik klopte bij Debbie aan voor jobcoaching. Toen het traject startte, had ik net een nieuwe baan. Ik wilde onderzoeken of deze baan een goede keuze was of dat ik beter verder kon zoeken naar een andere functie. Door Debbies coaching heb ik vooral mezelf beter leren kennen. Debbie stelt goede vragen die de diepte in gaan. Ook geeft ze veel vertrouwen en luistert ze goed. Tijdens het traject kreeg op opdrachten mee. Dat was heel helpend!”

“Debbie heeft me ontzettend goed geholpen door telkens nieuwe oefeningen te bieden die precies aansloten. Nu heb ik een goed zicht op mijn sterktes en zwaktes en hoe ik deze kan inzetten in mijn nieuwe baan. Ik ben beter naar mijzelf gaan kijken en zie triggers nu eerder aankomen. Debbie is naast professioneel ook ontzettend lief. Ze denkt echt mee en kijkt naar wat je nodig hebt.”

“Wie ben ik? En wat is mijn kracht? Met deze vragen ben ik een traject bij Debbie gestart. Tijdens de coaching heb ik geleerd om meer voor mezelf te kiezen. Wat maakt míj gelukkig? Ik ben erachter gekomen dat ik niemand ‘nodig’ heb. Ik zie mijn familie en vrienden nu als een mooie toevoeging op mijn leven. Ik heb mijn waarde ontdekt. Debbie stelde mij kritische vragen, waardoor ik ging nadenken over mijn eigen gedachtes en gedrag. Ze creëerde een ruimte waarin ik mij zo veilig voelde dat ik graag mijn verhaal bij haar deed.”

“Debbie heeft mij geholpen bepaalde patronen te ontrafelen. Ik heb geleerd hoe ik hier beter op kan reageren. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het eindgesprek is het traject heel open geweest. Ik heb ervaren dat ik mag vertrouwen op mijzelf: ik weet nu dat ik vaak wel de goede richting aanvoel en ken de handvaten ik nodig heb om bij te sturen. Dit had ik echt nodig om in beweging komen op het gebied van een nieuwe baan. Ik voel me zelfverzekerder en durf ik duidelijk mijn motivatie of mening naar voren te brengen.”

“Debbie was mijn klankbord en inspirator. Ze heeft me laten zien wat er diep van binnen al zat maar wat ik kwijtgeraakt was. Soms kwam ik leeg aan en vertrok ik vol van energie. Debbie weet dat vuurtje aan te wakkeren. Ze is down to earth: ik heb kunnen huilen en kunnen lachen met haar. Ze is kritisch waar nodig en tegelijk zacht en behulpzaam in het begeleiden van mijn vraagstuk. Ze bekijkt per keer waar je staat en wat dus nodig is: dat vond en vind ik erg prettig.”

“Debbie heeft een ander licht op mijn manier van denken laten schijnen. Ik zie nu beter waarom bepaalde situaties ontstaan en hoe ik erop kan reageren om beter resultaat te behalen. De methodieken maakten me duidelijk hoe bepaalde processen werken. Het gaf me inzicht. Het hielp ook dat ik een goede klik heb met Debbie. Dit was mijn eerste ervaring met een coach en ik ben heel blij met het tot nu toe behaalde resultaat.”

“Ten opzichte van de bedrijfsarts was mijn ervaring met Debbie heel positief. Het proces waarin ik mijn energie verlies is duidelijk geworden waardoor ik het, in de toekomst, hopelijk snel kan doorbreken. De visualisatie opdrachten vond ik erg fijn. Door deze methode kreeg ik tijdens de sessies zicht op de route die me te wachten stond en staat.”

“De persoonlijke aandacht, Debbies oprechte interesse en haar warme, bemoedigende en steunende houding tijdens het coachtraject: ik heb het coachingstraject als heel waardevol ervaren. Debbie wist op de juiste momenten te vertragen en door te pakken. Het traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven, een bevestiging van een aantal dingen die ik ergens al wist en het vertrouwen op mijn eigen mening, oordeel, kennis en kwaliteiten.”

“Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en was nieuwsgierig naar het coachingstraject, vooral naar wat er bereikt zou worden. De klik met Debbie was fantastisch. Ik kon mezelf laten zien. We hebben gesproken over mij, mijn ontwikkelmogelijkheden en mijn beperking. Ik heb geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken: dat is een behoorlijke bevrijding! Ik waardeer Debbies inlevingsvermogen, eerlijkheid, persoonlijkheid, echte belangstelling voor mij en openheid.”

“Mijn coachdoel was: leren accepteren dat meer niet altijd beter is. Ik wilde rust hebben in het hier en nu, tevreden zijn met het behaalde resultaat in plaats van doorjagen. Ik heb vooral geleerd om stil te staan bij mezelf. Naar mezelf en ín mezelf te kijken bij de stappen die ik zet.

Debbie geeft handige tips. Vooral de kwadranten hielpen me erg: ik vond het een openbaring om te zien dat je grootste irritatie ook een bewondering kan zijn. Dit houdt me op een toegankelijke manier een spiegel voor. Daarnaast vond ik het prettig dat Debbie een sfeer weet te creëren waarin alles gezegd kon worden.”

BS, Loopbaantraject

“Door de coaching van Debbie heb ik een stuk berusting gevonden: met name op het gebied van mijn werk. Ook heb ik meer zelfinzicht gekregen over werkzaamheden die goed of juist minder bij mij passen. In de gesprekken zochten we naar wat mij drijft. Dat heeft een mooi beeld op het grotere plaatje. Ik vond het positief en rustgevend.”

DR

“De omgang met mijn familie stond eigenlijk centraal in de gesprekken die ik met Debbie gevoerd heb. Daardoor leerde ik anders naar mezelf en mijn omgeving kijken. Ik realiseer me nu beter wat ik zelf wil en wat goed voor me is. Mezelf accepteren en blootgeven: dat is (of was!) mijn uitdaging.

Met Debbie had ik direct een klik. Ik vond het opvallend dat ik dan ook direct heel open richting Debbie was. Ze heeft me geleerd om in een situatie zaken los van elkaar te zien. Het kwartje is gevallen!”

LE, Loopbaantraject

Wil je weten of we een match zijn?

Kom direct in contact >