Over

Individu is een praktijk voor coaching, training en workshops.

even voorstellen;
Debbie de Jong, coach bij Individu coaching

Debbie de Jong

*debbie de jong

Coach, moeder, verloofde, dochter, zus en ga zo maar door, allemaal benamingen die omschrijven wie ik ben. Niet 1 daarvan zal je een compleet beeld geven wie ik echt ben. Welk individu je voor je hebt.

Laat ik een poging wagen dat beeld te verhelderen. Ik ben geboren op 5 april 1984 te Stolwijk. Hier heb ik gewoond tot mijn 24e levensjaar en ging samenwonen in Rotterdam Nesselande. Daar kreeg ik mijn dochter Alessia in 2012, na de breuk met haar vader ben ik teruggekeerd naar Stolwijk. Ik werd helaas ook erg ziek in die periode. Twee jaar lang was ik bezig met ziekenhuis bezoekjes en uitdokteren wat ik zou willen met mijn leven mocht ik zo gelukkig zijn.

Na die twee jaar, op de laatste dag van mijn bestraling, ontmoete ik mijn huidige vriend Bastiaan. Ik begon mijn opleiding tot coach en had wat dat betreft eindelijk gevonden wat ik wilde qua werk. Kort na mijn afstuderen in 2016 aan de TC Academie begon ik bij Zorgpartners om daar als intern coach te werken.

Het leven lachte me toe toen ik begin 2018 in verwachting was van onze zoon Davi (geb. okt 2018). We kochten een klein huisje uit 1900 in Schoonhoven. Deze gaan we uitbouwen zodat onze nieuwe gezinssamenstelling genoeg ruimte heeft er de komende jaren te blijven.

Nu heb je een beter beeld misschien van wat ik heb meegemaakt, waar ik woon en met wie. Maar wat zegt dit over mij?

is wat ik meemaak, wat ik doe, waar ik ben opgegroeid, welke achtergrond ik heb bepalend voor wie ik ben?

#individu

Ik kan je zeggen dat ik mezelf een positief, eerlijk, empathisch & creatief persoon vind. Dit was ik als kind al en kost mij geen enkele moeite. In de coachwereld hebben we het dan over mijn kernkwaliteiten. Dit betekend omgekeerd ook dat ik allergisch ben voor pessimisme, leugens, egoïsme en het gebrek aan aanpassingsvermogen.

Mijn kernkwaliteiten zeggen meer over mij dan alleen mijn kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën, het zegt ook iets over hoe ik de wereld zie. Hoe ik anderen beoordeel. Pas als ik besef dat het Mijn leerdoel is voor mezelf te mogen kiezen kan ik het egoïsme in een ander waarderen.

Mijn individu is meer dan de woorden die ik je kan geven om mezelf te omschrijven. Het is IK in zijn pure vorm. Mijn overtuigingen, mijn blik op de wereld, mijn competenties & mijn kernwaardes.

Via het menu vindt je meer informatie over Individu en onze dienstverlening.

Ben jij na het lezen hiervan ook gaan nadenken over jouw Individu?
  • Via het contactformulier plan je een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek in.
Ontdek jouw Individu!

Individu coaching bij How it's done op RTLz